För dig som supporter till Manchester United

Som supporter till Manchester United är du inte ensam, det är nämligen det laget som flest människor i världen håller på. Det är en gammal anrik klubb med massor av historia.

Manchester City är det bättre laget

Nu för tiden känns det kanske inte lika roligt att vara en United-supporter med tanke på att Manchester City är det bättre laget. Det har de varit under ganska många säsonger nu. Ny säsong nya mål, vi får hoppas att säsongen 2023/24 blir bättre med många vinster och en plats i Europa.

Som support är det roligt att ha en del supporterprylar för att visa vilket lag du hejar på. Det kan vara en matchtröja, halsduk, keps eller mössa med laget logga på. Om du sedan åker och ser en match på plats är det ett utmärkt tillfälle att bära dem.

Köpa dina supporterprylar online

Om du vill investera i lite prylar från ditt favoritlag kan du göra det på internet. Det är ofta billigare och utbudet är nästan oändligt. Prylarna kommer de skicka hem till din registrerade adress så fort som möjligt.

Beställ på nätet, antingen till dig själv eller till nära och kära. Det kan nämligen vara en utmärkt present till en supporter.